אל מסעדת "גסטון", שפועלת כבר חצי שנה ברעות, כדאי שתגיעו ממש, אבל ממש רעבים. מדובר בסטייק האוס בקונספט ניו יורקי, עם מנות גדולות ומשובחות – בית חם לקרניבורים ולחובבי הבשר הטוב, שעובד במלוא המרץ גם במהלך סופי השבוע. בעלי המקום הם עומר לגזיאל, אחיו יותם לגזיאל ויורם אוליאל, שהוא גם הבעלים של מסעדת "פדריק" במודיעין.
אל המסעדה מגיעים מרחבי הארץ, ובעיקר כאלה ששמעו על מנת הדגל המפורסמת "ספיישל קאט ג'ק דניאלס". עומר לגזיאל מסביר בשיחה עם אתר "כל העיר מודיעין" על המנה שמשאירה טעם של עוד: "מדובר בסטייק שנקרא 'ניו יורק' המונח במחבת לוהטת. מזלפים מעליו רוטב מייפל-ויסקי, שאנחנו מכינים במסעדה וליד השולחן של הסועד, אנחנו מוזגים ג'ק דניאלס לתוך המחבת ומבעירים את הסטייק. זה נותן להבה מאוד גדולה והוויסקי שנשרף מוסיף הרבה טעמים. בנוסף, יש לנו סטייק שנקרא 'פורטר האוס', שזה סטייק עם עצם גדולה בצורת T. מצד אחד זה פילה ומצד שני סינטה. המנה הזאת ממש מעולה ונחשבת לספינת הדגל של הסטייקים. חוץ מזה יש לנו גם טרטר סלמון, קרפצ'יו בקר וטליאטלה נתחוני טלה מבושלים ביין".
לגזיאל מספר כי לפני שפתח את מסעדת גסטון הוא ניהל במשך שנה וחצי את מסעדת "פדריק" במודיעין ועוד קודם לכן ניהל במשך שלוש שנים פאב בתל אביב. "יש במודיעין קהל יותר אוהב ומפרגן ,לעומת תל אביב", מתאר לגזיאל, "שם יש יותר קהל מזדמן. לקוחות נכנסים, מנסים וממשיכים הלאה. אצלנו אפשר לפגוש את הלקוחות כמה פעמים כי הם באמת אוהבים ומפרגנים. בנוסף, כשפתחתי את המסעדה היו עלי כמה וכמה פוסטים בעיתונות, בקבוצות ועכשיו ב"כל העיר מודיעין", זה לא מובן מאליו".
Notice: הפונקציה wp_get_loading_optimization_attributes נקרא בצורה לא תקינה. An image should not be lazy-loaded and marked as high priority at the same time. למידע נוסף כנסו לניפוי תקלות בוורדפרס. (הודעה זו נוספה בגרסה 6.3.0.) in /home/kolhairmodiin/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
לגזיאל מספר על התהליך של פתיחת המסעדה. "זה לא היה קל", הוא אומר, "אבל היו איתי שותפים ותיקים ומנוסים ממני, שעזרו לי עם הרבה מאוד דברים והדריכו אותי. הכי קשה בסופו של דבר זה ב'לונג-ראן' (בטווח הרחוק) להוציא כל לקוח מרוצה. אני לא רוצה שיהיה לי אפילו משוב שלילי אחד שייצא מהמסעדה. בסופו של דבר זה המבחן האמיתי – פתיחת העסק, השיפוץ, הכל היה זמני. הדבר היחידי שהוא לא זמני היא העובדה, שכל ערב במשך שבעה ימים בשבוע, אתה צריך להוציא מפה כל לקוח מרוצה. אני מאמין שהקושי הגדול יהיה בסופו של דבר, להחזיק את המקום באותה הרמה שהתחלתי איתה בפתיחה".
המסעדה לא כשרה, שמשלבת במנות בשר וחלב ופתוחה בשבת ואף משמשת מקום לאירועים עם 140-60 אנשים. "אין אצלנו חזיר ופירות ים", מבהיר לגזיאל, "ואת המנות שמשלבות בשר וחלב, ניתן גם להפריד כמובן. אנחנו לא כשרים בהגדרה".
"גסטון", לא כשרה, רחוב ההדרים 22. שעות פעילות: 23:00-18:00.
תגובות